Bianca van den Hoek

Mijn leven als werkende topsporter 'op leeftijd'

Geen storm in een glas water

Vanochtend stond de wekker op 5 uur en reden we naar de Belgische kust. Helaas niet de zon tegemoet, de wind werd steeds straffer. Goed aangekleed trok ik naar het parcours, het zand lag er hetzelfde bij als vorig jaar. In de finishstraat stond de wind haaks op het parcours, dat was alle zeilen bij zetten om recht te blijven. Het was na één ronde inrijden gedaan, het parcours werd afgesloten: te gevaarlijk. En ik hing net zo lekker in de wind … Haha nee jammer maar wel begrijpelijk. Eerst werden de junioren en beloften wedstrijden afgelast en werd onze wedstrijd in beraad genomen. Uiteindelijk werd alles afgelast. Met een raar gevoel zit je dan weer in de bus en konden we weer naar huis. Thuis dan nog maar een zware training maken en de blik op volgende week. Nog even in spanning de selectie afwachten voor de wereldbeker in het Duitse Zeven.

Bianca van den Hoek • 21 november, 2016


Previous Post

Next Post