Bianca van den Hoek

Mijn leven als werkende topsporter 'op leeftijd'

Niet om over naar huis te schrijven

Maar we doen het toch 😉 zondagochtend reden we in een hele kleine wereld naar Drenthe voor de eerste manche van de Superprestige in Gieten. Alle voorbereidingen waren goed verlopen dus geen reden om de piepers te hebben, misschien had ik wel wat te weinig zenuwen 😉 Alhoewel de laatste minuten voor de start altijd een bijzonder gevoel geven.

De lichten op rood en wachtend op het groen. Ik had het goede spoor, maar door een schakelfout schoof ik niet genoeg op, dan is het de eerste ronde altijd drummen. Het rijden ging zwaar en ik schoof steeds een paar plaatsen op … naar achter weliswaar. Op een gegeven moment reed ik zelfs op een 23ste plek, pfoei niet best.

Of de ik nu in verhouding tot de concurrentie minder terugval had in de laatste ronden of ik me toch herpakte laat ik in het midden. Onder luide aanmoedigingen, waarvoor dank, kwam ik toch nog over de streep op een krappe top20 notering met een 19e plek. Analyseren dus en de goede dingen meenemen, op naar de eerste manche van de Bpostbanktrofee in Ronse!!

Bianca van den Hoek • 5 oktober, 2015


Previous Post

Next Post