Bianca van den Hoek

Mijn leven als werkende topsporter 'op leeftijd'

Schakelen, schakelen.

Het stond niet in mijn planning, maar toen de ploegleider belde en zei dat we DE openingswedstrijd van het seizoen: De Omloop Het Nieuwsblad met 8 ipv 6 dames mochten rijden, begon mijn wegseizoen dus ff wat eerder. Dat was even schakelen 😉 rechtstreeks uit het veld de weg op!

Mijn taak heb ik de eerste 50km met verve uitgevoerd, mijn ploegmaatjes uit de wind houden en controleren, maar op de cote de Trieu was het zoals verwacht gebeurd met me. Daarna kon ik overigens nog redelijk door rijden (op het vlakke en de kasseien), deze km’s rijd je immers al weer voor de volgende koers! Op 30km voor de finish krijg ik Natalie in het zicht, die een lekke achterband heeft en daar al de hele kasseienstrook op ploetert, daar geen van de wagens haar een nieuw wiel wilde steken. Gelukkig wilde de ploeg Lointek dat wel en konden we samen door. We hebben nog flink doorgereden en waren uiteindelijk de laatste groep die over de finish mocht gaan.

Bianca van den Hoek • 20 maart, 2015


Previous Post

Next Post