Bianca van den Hoek

Mijn leven als werkende topsporter 'op leeftijd'

Even wennen

Zaterdag fietste ik naar huis en onderweg dacht ik aan morgen, eerste criterium van het seizoen, onbewust bleek ik steeds harder te gaan rijden, goed teken! Ik heb er zin in om weer samen met het team de stenen uit de straat te rijden.

’s Ochtends met een beetje gezonde spanning opgestaan en vertrokken naar Nieuw Vossemeer (overigens niet echt naast de deur). Johan mochten eerst laten zien hoe het moest tussen de amateurs. Hij reed een puike wedstrijd en werd niet onverdienstelijk 9e!

Ondertussen heb ik toch ook maar even warm gereden (thanks Maud), dat oude lijf heeft dat wel nodig 😉 Leuk om weer samen met mijn teamgenoten aan de start te staan voor 60km koers. Van start af aan draaide het team mooi, om en om en iedereen speelde mee. Jermaine lukte het na 20km om met z’n tweeën weg te komen en ze wisten het vol te houden!

Zelf kon ik goed mee doen en mee springen op de momenten dat het moest. De eindsprint van het peloton was enigszins hectisch maar ik eindigde toch nog mooi 13e om daarna te vernemen dat onze Jermaine de overwinning had gepakt!!!

Smaakt dus naar meer, op naar de volgende!!!

Bianca van den Hoek • 12 mei, 2015


Previous Post

Next Post