Bianca van den Hoek

Mijn leven als werkende topsporter 'op leeftijd'

Boven verwachting!

Het NK nadert met rasse schreden, dus de mitella moest zo snel mogelijk (verantwoord) af šŸ˜‰ Afgelopen week stond dan ookĀ in het teken van herstel van mijn schouder, dus in dat opzicht verplicht rust. Daarbij in het achterhoofd genomen dat me dat al eens eerder heeft gered, nl net voor het WK masters in Calgary, bleef ik er in mijn hoofd ook rustig onder. Ja het lijkt er echt op dat Van den Hoek ouder en wijzer wordt. De schouder voelde elke dag beter, en met tape van Gre en strakke controle van de fysio, kreeg ik woensdag groen licht om weer op de crossfiets te stappen! De benen hadden natuurlijk al wel op de roller gedraaid.

Toen vanmiddag in Sint Michielsgestel voor de GP Groenendaal het startlicht op groen ging had ik de kopstart meteen te pakken! Het parcours vond ik echt leuk, veel draaien en keren! Tijdens het inrijden had ik nog een beetje schrik, maar dat was ik in de koers snel kwijt! We hebben een mooie wedstrijd aan het publiek kunnen geven met 4 dames strijdend om de podiumplekken. De schouder voelde onwennig, maar hield het goed vol, alleen het optillen van de fiets was geen pretje (dank aan Gert Stappenbelt dat ie zo weinig weegt ;-)). Een enkele keer ontglipte hij me dan ook.

In de laatste ronde me laten ‘foppen’ zoals de kenners zeiden, haha dat klopt, maar nu nog even geen risico’s nemen! Toch nog mooi op het podium geĆ«indigd, zeker niet ontevreden met deze 3e plek. Initiatief genomen en tegen onzeĀ verwachting in, de koers (samen met Reza) hebben kunnen maken.

Nu de even de reactie afwachten en komende week geen gekke dingen doen, kop erbij houden en strak leven op weg naar het NK!

 

Groenendaal

Bianca van den Hoek • 3 januari, 2015


Previous Post

Next Post